N-a fost să fie… / CSM Bacău – Steaua București 26-28 (12-15)

N-am fost suficient de concentrați la începutul meciului, ratând ocazii importante (inclusiv două aruncări de la 7 m) și permitând oaspeților să preia inițiativa. Ne pare rău de rezultat, mai ales pentru că am avut un public senzațional, care a electrizat atmosfera încă din primele minute.

Altminteri, ritmul jocului a fost bun, fazele frumoase au abundat, rezultatul a fost sub semnul întrebării până în ultimul minut, când noi am ratat șansa de a ne apropia la un gol (și apoi să forțăm o recuperare și un gol egalizator), iar Steaua a ratat un 7 m în ultima secundă.

Am egalat la 9 și la 10, , ne-am apropiat de la 19-24 la 24-25 (min. 54), dar ne-a lipsit experiența pentru a întoarce scorul, în fața unui adversar redutabil. Băieții noștri au luptat, nu s-au descurajat niciodată, au penetrat în numeroase rânduri o defensivă foarte bine pusă la punct și și-au demonstrat creșterea în valoare, față de sezonul trecut, în ciuda înfrângerii.

Marcatorii noștri: Crnoglavac 6, M. Cotinghiu 4, Păunescu 4, Tărâță 4, Târzioru 1, Sadovyi 1, Huta 1, Păunică 1, Iordachi 1, Bologa 1, Serhel 1, Anton 1.

Avem un meci cel puțin la fel de greu duminica viitoare, la Baia Mare. Dar, cu siguranță, nu vom intra pe teren să pierdem sau să facem egal.

Hai Bacăul!

Scroll to top