Medalii și o mare revenire la CSM Bacău

Halterofilii 🏋️‍♂️pregătiți de George și Ion Călin au fost din nou printre cei mai buni din țară✌️, cu prilejul Cupei României (Seniori), desfășurate la Onești.
Ne bucură ❤️acest succes mai mult decât altele, deoarece în echipa noastră a revenit un mare nume al halterelor românești, Ionuț Ilie❗️❗️❗️ Fost campion european de tineret în 2015 și un senator de drept al categoriei 62 kg pe plan național, Ionuț Ilie a întrerupt activitatea sportivă în urmă cu trei ani. Palmaresul său intern, la toate categoriile de vârstă, este copleșitor pentru statisticieni. Mai multe mici accidentări și, mai ales, o mare uzură fizică și psihică l-au determinat pe exemplarul sportiv să facă acest pas înapoi. A știut însă încă de atunci că CSM Bacău🦖 îi lasă ușa deschisă, iar clubul nostru tocmai l-a reprimit cu brațele deschise.
În perioada de pauză, Ionuț Ilie a devenit tată – un părinte devotat, exemplar -, iar printre suporterii lui de pe primul rând de scaune la concursuri se numără soția și fiul său👨‍👩‍👦, cei care îi dau putere și motivație de a lupta cu greutățile de tot felul, inclusiv cu cele rânduite pe bara de metal. Cotinuă, astfel, povestea de viață a acestui om de vârf într-un sport dificil, un copil crescut fără părinți și fără ”acasă”, dar care prin valoarea sa umană și prin merit personal și-a dobândit un renume, o familie și o casă, plus o lume de prieteni 🤝🤝🤝care știu să-l aprecieze.
Felicitări👏👏👏, Ionuț Ilie, și bine ai revenit în sportul de performanță!
Medaliile lui Ionuț Ilie au fost completate cu cele ale mai tinerelor lui colege, care au concurat la Senioare, deși locul lor firesc este la categorii mai mici de vârstă.
Rezultatele CSM Bacău la Cupa României Seniori (nu s-au acordat locuri pe stiluri de ridicare, ci doar la Total)
• Ionuț Ilie – loc 1🥇
• Gabriela Daviduță – loc 1🥇
• Alice Halmac – loc 2🥈
• Mădălina Bucur – loc 3🥉
• Ionela Nanu – loc 3🥉

Scroll to top