Medalii de aur și recorduri naționale la Campionatul Național de Înot pentru cadeți

Campionatele Naționale de Înot pentru cadeți 12-14 ani, desfășurate la Târgoviște, au adunat la linia de start aproximativ 500 de sportivi din 64 de cluburi din toată țara.

CSM Bacau a deplasat un număr de  6 sportivi: Cozma Ștefan, Adam Robert, Bălăiță Dragoș, Mistireanu Iustin, Pal Eric Andrei și Tica Ștefan, coordonați de antrenorul Sabin Jitaru.

Rezultate

Cozma Ștefan

50m liber – aur

100m liber – aur + record național

100m fluture – aur

100m spate – aur

200m liber – aur

200m fluture – aur

200m mixt – aur + record național

400m mixt – aur + record național

La proba de 200m mixt, Cozma Ștefan a îmbunătățit recordul național cu aproape 2 secunde, iar la 400 liber ștafetă, baieții (Cozma Ștefan, Bălăiță Dragoș , Adam Robert și Mistireanu Iustin) antrenați de Sabin Jitaru au îmbunătățit recordul cu peste 4 secunde, ceea ce înseamnă enorm pentru înot.

„Sunt mândru de evoluția sportivilor mei și sper să avem rezultate bune în continuare. Nu mă așteptam la rezultate atât de bune ca și timp. Sper să continue așa, toată echipa, și imi doresc evoluții bune la toate probele pentru toți sportivii pe care ii avem in competitie. Am avut un concurs lung și greu în care oboseala a început să își spună cuvântul, dar, cu toate acestea, sportivii noștri au înregistrat rezultate foarte bune” – a declarat antrenorul Sabin Jitaru

Scroll to top