Handbal- CSM Bacau - Dinamo Bucuresti

Marea dinamovistă și degetele celorlalți

CSM BACĂU – DINAMO BUCUREȘTI (sâmbătă 4 septembrie, ora 12.00)

Dinamo este, de departe, cea mai bună echipă a României din ultimii 6 ani și sunt puține echipele care au izbutit să o învingă în această perioadă. Unul dintre ei este chiar actualul antrenor al CSM Bacău, Sandu Iacob, pe vremea când antrena Steaua, în urmă cu doi ani. În mod sigur, antrenorul nostru va încerca același lucru acum, chiar dacă toată lumea își dă seama că încearcă marea cu degetul – lucru valabil pentru toate adversarele lui Dinamo din Liga Zimbrilor.

Așadar, pariorii au o favorită certă, privind prin prisma valorii de moment a celor două loturi și prin cea a tradiției ultimelor trei campionate. Dar de asta e frumos sportul, pentru că desființează normalul când te aștepți mai puțin. Nu ne îndoim că CSmeii vor face tot ceea ce le stă în putință s-o zdruncine pe campioană, chiar și în condițiile în care problemele de lot pe care le au nu s-au rezolvat. De aceea, este un meci care trebuie văzut. Pe viu, deoarece nu va mai fi televizat, așa cum era programat inițial. Hai Bacăul!

Bobo, sub tricolor!

În altă ordine de idei, după această partidă vom avea un jucător la echipa mare a României, pe Bobo Iordachi, pentru un stagiu între 5 și 8 septembrie. Numărul mare de goluri pe care le marchează ca extremă-dreapta, faptul că își asumă constant curajul unor acțiuni individuale și vivacitatea deosebită – toate acestea îl recomandă pe băcăuan la lotul reprezentativ. Coincidență, Iordachi a debutat în Liga Zimbrilor într-o partidă cu Dinamo, la București, fiind introdus încă de la început de antrenorul nostru de-atunci, Eden Hairi. Și a marcat 5 goluri!

Scroll to top