Sandu Iacob Handbal - CSM Bacau

Mândri de antrenorul nostru

Sandu Iacob, antrenorul echipei CSM Bacău, ar putea prelua echipa națională de handbal masculin a Georgiei.

Tehnicianul a fost ofertat de federația gruzină și așteaptă acordul echipei de club pentru a pregăti, în paralel, prim-divizionara moldavă și reprezentativa Georgiei.

Prima acțiune cu Sandu Iacob pe banca gruzină s-ar putea derula la începutul lunii martie.

Lovitură de imagine pentru CSM Bacău: Sandu Iacob va prelua, în paralel cu echipa moldavă, naționala de handbal masculin a Georgiei!

„Datele nu s-ar suprapune. Aș conduce reprezentativa Georgiei doar în perioadele în care calendarul ar consemna acțiuni ale echipelor naționale.

În rest, aș rămâne antrenorul CSM Bacău full-time. Bineînțeles, voi da curs ofertei doar în cazul în care și conducerea CSM Bacău își va da acceptul”, a declarat pentru cotidianul băcăuan „Deșteptarea” fostul jucător al echipei naționale a României.

„Trebuie să analizăm în detaliu datele respective pentru a vedea dacă activitatea echipei CSM Bacău nu ar avea de suferit. În cazul în care totul ar fi OK din acest punct de vedere, consider că Sandu Iacob ar putea prelua fără probleme naționala Georgiei. Pentru clubul nostru, ar fi și o lovitură de imagine”, a declarat directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu,

Sandu Iacob, care a preluat CSM Bacău în decembrie 2020, a antrenat până acum echipe precum HC Dobrogrea-Sud Constanţa, HC Vaslui şi Steaua.

Modelul lui Sandu Iacob este cel al lui Per Johansson și Adrian Vasile, care au condus naționala feminină a Muntenegrului în paralel cu echipele de club. . Până acum, se știa că tehnicienii de la Rostov Don și CSM București, care făceau cuplu la reprezentativa Muntenegrului, plecau după turneul final european din Danemarca, indiferent de rezultat. Cei doi au fost demiși în luna noiembrie a anului 2020.

Sursa

PROSPORT
Scroll to top