Arbitri Handbal

Mai există un pic de dreptate

Cuplul de arbitri Adrian Nacu – Adrian Rucoi, care a determinat înfrângerea CSM Bacău în disputa de pe teren propriu cu CSM Vaslui, a fost suspendat pentru trei etape de către Comisia Centrală de Disciplină a FR Handbal.

Cităm decizia: ”Sancționarea cuplului de arbitrii Nacu Adrian și Rucoi Adrian cu 3 etape suspendare, începând cu 13.10.2021, conform art. 21.1 punct 3, lit.a) din ROF al CCA, pentru arbitru care prin necunoașterea sau greșita aplicare a regulilor de joc și a celorlalte regulamente influențează în mod direct rezultatul final al jocului”.


Așadar, se recunoaște că arbitrii ne-au furat, dar, din păcate, scorul meciului va rămâne neschimbat. Ce-a păpat lupul… Noi rămânem fără cele trei puncte, iar Vasluiul cu felicitările pentru ”măreața” sa victorie. Măcar de-ar rămâne în gardă, de-acum încolo, toate echipele din Liga Zimbrilor. Și nu doar în privința celor doi arbitri!
CCD a FRH a luat această decizie în urma sesizării clubului nostru, după ce a vizionat partida. Mulțumim pentru sprijin Euro TV Bacău, care ne-a pus la dispoziție înregistrarea meciului!

Scroll to top