CSM Bacau - Inot - Sarituri in apa - 2022

Lansaţi la apă

Secţiile de înot şi de sărituri în apă ale CSM Bacău şi-au prezentat bilanţul pe anul 2021. Din păcate, multe competiţii au fost anulate, din cauza pandemiei de covid. Oricum ar fi fost, cel mai important eveniment al nataţiei băcăuane a fost participarea lui Daniel Martin la JO de la Tokyo. Evenimentul l-a prins pe sportivul nostru într-o perioadă neagră, în ceea ce priveşte forma lui fizică şi psihică. Dar să amintim că această calificare a fost rodul unei munci titanice, de un deceniu, dusă de Daniel Martin şi de antrenorul Iulian Matei, încununată şi cu medalii mondiale şi europene. Dani este încă tânăr, deţine multe recorduri naţionale de juniori şi suntem convinşi că va reveni în prim-plan în anii următori.

A mai existat o serie lungă de medalii obţinute de sportivi ce evoluau la ora cuceririi lor sub emblema CSM Bacău, dar, fiindcă ei s-au mutat ulterior la alt club, considerăm că nu trebuie să ne cramponăm de rezultatele lor.
Altminteri, speranţa antrenorilor Iulian Matei, Silviu Salgău şi Mihaela Neagu (un trio foarte valoros) este că, spre deosebire de perioada pandemiei, competiţiile se vor ţine şi vor fi în măsură să aducă multe medalii naţionale şi internaţionale Bacăului, aşa cum au tot făcut-o în cariera lor.

De remarcat că o parte dintre competiţiile naţionale de înot şi sărituri în apă din 2022 au fost programate să de desfăşoare chiar la Bazinul Olimpic Bacău.

Scroll to top