Handbal - Feminin - CSM Bacau

La Ploiești, dar fără întoarcere

CSM Bacău – CSM Ploiești 34-15 (15-9, 19-6)

CSM Bacău nu și-a schimbat stilul victorios nici în fața formației gazdă a celui de-al doilea turneu Valoare, câștigând la o diferență confortabilă fiecare repriză. Evoluția scorului a fost similară celei din partida precedentă, contra Buzăului. Echilibrul s-a menținut jumătate de repriză, dar de la 8-7 CSmeoaicele noastre au avut o serie neîntreruptă de 5 goluri în 5 minute, diferența pe tabelă crescând apoi aproape neîncetat. De notat că în repriza secundă ploieștencele au marcat primul gol abia după 13 minute și după încă zece goluri primite.

La o astfel de victorie este clar că toate compartimentele formației băcăuane au mers ceas, începând cu portarul, continuând cu apărarea pe semicerc și dispozitivul de atac.

Marcatoarele formației noastre: L. Bârsan 8, Păduraru 6, Anchidin 5, Scutaru 3, Hermeziu 3, Vrîncianu 2, Grădinaru 2, Tăbăcaru 2, D. Bârsan 2, Huțuțui 1, Sofron, Pintilie, Bontaș, Banu; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan.
Mai este de disputat în această fază de campionat o singură etapă, iar formația noastră are un avantaj prea mare față de următoarea clasată (chiar învinsa sa de astăzi), pentru a mai putea fi ajunsă. Așadar, calificare de pe locul 1 în lupta pentru medalii. Bravo, fetelor!!

Mâine, de la ora 12.40, vom întâlni CSO Activ Plopeni.

Scroll to top