La Mulți Ani, Gheorghe Penoff!-2022-001

La Mulți Ani, Gheorghe Penoff!

Figură emblematică a fotbalului băcăuan, antrenorul Gheorghe Penoff a împlinit 63 de ani🎂, iar jucătorii săi i-au făcut o surpriză, cu un Mulți Ani Trăiască❗️❗️❗️ în vestiar, înainte de antrenament.
Gheorghe Penoff, venit în Bacău de la Pitești, la mijlocul anilor 70, a fost un jucător de bază al SC Bacău, pe care publicul l-a îndrăgit, iar orașul nostru l-a asimilat, mărindu-și valoarea cu a lui. După ce a atârnat ghetele în cui, s-a dedicat meseriei de antrenor, contribuind la formarea multor jucători care au evoluat pentru FCM Bacău. Este antrenorul căruia fotbalul de la CSM Bacău îi datorează, în bună parte, ajungerea în Liga a 3-a. La Mulți Ani❗️❗️❗️, Gigi Penoff!❤️❤️❤️
În altă ordine de idei, echipa noastră se află după două săptămâni de pregătiri, iar atmosfera în lot este bună, fie că trag la sală sau pe un teren înzăpezit. Sâmbăta trecută, CSM Bacău a învins cu 4-0 Dinamo Bacău, o altă formație de L3, dar repartizată într-o altă serie. Sâmbăta aceasta, ai noștri vor disputa la Ruși-Ciutea un amical cu juniorii lui FC Bacău.
Trei veniri putem semnala la CSM Bacău în timpul acestei ierni. Este vorba despre doi jucători de câmp – Priboi și Ichim, și un portar – Câmpeanu. Suntem siguri că vor fi jucători utili în lupta pentru evitarea retrogradării.

Scroll to top