Dinamo - CSM Bacau - Handbal

Istoria s-a repetat și după Minaur

Dinamo – CSM Bacău 27-23 (12-12)

În ediția precedentă a Cupei României, am ajuns în sferturi eliminând-o pe Minaur. Iar apoi am jucat în semifinale cu Dinamo și am fost eliminați. Ca acuma! Dar, la fel ca în 2020, CSM Bacău i-a dat o replică admirabilă campioanei. Istoria s-a repetat și în această privință.

Ai noștri au avut inițiativa pe tot parcursul reprizei întâi. CSmeii noștri au fost capabili de o eficientă apărare combinată, iar în atac au înscris din combinații de șah-mat. Am cedat un pic pasul în repriza secundă, mai ales că arbitrii au dat și ei o mână de ajutor în acest sens. Ne referim la faza în care ne-au anulat un gol pe motiv de fault în atac al lui Capotă, fără ca infracțiunea de joc să existe. Apoi, la o dublă eliminare (M. Bujor și Capotă), în fapt o decizie excesivă a arbitrilor. Iar avantajul lui Dinamo a ajuns la 6 goluri și nu a mai putut fi recuperat.

Nu-i nimic, suntem mândri de echipa noastră, care a jucat de la egal la egal cu Dinamo. Era singura adversară din campionat în fața căreia nu eram creditați cu nicio șansă. Dar oricine are dreptul la trei încercări, iar la anul…

Marcatorii CSM Bacău: Sretenovic 6, G. Bujor 5, Crnoglavac 4, Păunică 3, M. Bujor 2, Iordachi 2, Saldatsenka 1; antrenor – Sandu Iacob.

Duminică, 30 mai, vom disputa finala mică a Cupei României, cu învingătoarea dintre Dobrogea-Sud Constanța și Steaua. Iar cu asta am dezvăluit compania extrem de onorantă pe care o avem în Final Four. Hai Bacăul!

Scroll to top