INTEGRALIȘTI! / CSM BACĂU – HC BUZĂU 29-28 (16-11)

A durat parcă o veșnicie acest meci! Începută cu o ratare a noastră din lovitură de la 7 m, partida a continuat cu multe aruncări în bară ale buzoienilor, cu parade ale lui Tamaș, cu atacuri amenințate de joc pasiv ale oaspeților, cărora CSmeii le-au răspuns cu goluri.

Așa că, până la finalul reprizei întâi, ne-am desprins la cinci lungimi, un avantaj deloc decisiv, dar care părea să dea un pic de liniște. Doar că siguranța a dispărut în doar cinci minute după pauză (17-15), pentru a mai reveni și a se mai risipi în alte două rânduri.

Am avut și trei jucători eliminați, fără ca Buzăul să poată egala, grație evoluției excepționale a lui Saldatsenka. Și s-a ajuns la 28-23 în min. 55, moment din care Buzăul a recuperat gol după gol, profitând de ratările noastre din atac.

Golul lui Gal, din min. 58 (din recuperare, după ratarea unei aruncări de la 7 m) a fost extrem de important, prin aceea că adversarii noștri n-au avut timp să revină până la capăt. Chiar și cu emoții de final, victoria CSmeilor a fost pe deplin meritată.

Nu doar faptul că a condus tot timpul pe tabela de scor, ci și jocul în sine al formației noastre a fost frumos, ferm și dinamic.

Marcatorii CSM Bacău: Tărâță 10, Crnoglavac 7, Tîrzioru 3, Drăgan 2, Păunică 2, Serhel 2, Gal 1, Huta 1, Păunescu 1.

Vine Steaua peste o săptămână! Am fost până acum de nota 10, noi și publicul, vrem să fim de nota 12, adică să avem 12 puncte după acel meci și să ne bucurăm din nou împreună cu spectatorii, cărora le mulțumim din suflet pentru ajutorul pe care ni l-au dat contra Buzăului. Hai Bacăul!

Scroll to top