Încă un pas spre semifinale

CSM Bacău – CSȘ 2 Baia Mare 29-29 (17-16) / CN Junioare 1, Turneul Final, et. 2
Am făcut un meci foarte bun, contra formației considerate, neoficial, favorită a grupei A. Ba, dacă ni se permite subiectivitatea, credem că am fost mai buni, grație faptului că mai tot timpul ne-am aflat la conducere. CSmeoaicele au început excelent partida, conducând cu 5-1 după nici 9 minute de joc. Diferența maximă a fost de 5 goluri (13-8, 15-10). Dar, pe ansamblu, Baia Mare a recuperat până la o diferență minimă. După pauză, cele două echipe au trecut pe rând la conducere. Mai întâi, băimărencele au răsturnat la 18-21; a urmat replica CSM Bacău – 23-22, și o serie de trei a formației din Baia-Mare -23-25; 27-26 aveau băimărencele în min. 52, dar în 5 minute fetele noastre au marcat de trei ori, fără să primească gol; mai mult, am avut 29-28 în min. 58, dar am fost scăpat victoria printre degete, în min. 60. A fost un meci extraordinar, între două formații bine formate pentru seniorat.
Marcatoarele CSM Bacău: Dany Bârsan 9, Daria Bârsan 9, Hermeziu 5, Poiană-Țârdea 4, Ungureanu 2, Sofron, Pozînărea, Grădinaru, Bordeianu, Iancu, Solontanu, Dinu, Păduraru, Tabacaru, Anchidin; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan, Gabriela Manea.
BRAVO, jucătoarelor și antrenorilor!!!, mii de mulțumiri suporterilor echipei noastre!
În ultimul meci din grupă, vom întâlni-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, care a pierdut și în etapa a doua, 24-26 cu Știința București, pierzând astfel și orice șansă de accedere în semifinale. Dar, între celelalte trei, lupta rămâne dură și oricare poate rămâne în afara primelor două poziții. Nouă ne trebuie cel puțin un punct din disputa cu Sepsi, dar pentru asta va trebui să jucăm cu aceeași seriozitate ca în primele două etape. Știința București și Baia Mare vor disputa un meci de care pe care, echipa din Capitală având neapărat nevoie de victorie, caz în care CSȘ 2 iese din lupta pentru medalii, chiar și dacă Bacăul pierde cu Sepsi. În cazul unui egal în partida București – Baia Mare, o înfrângere cu Sepsi ne va trimite pe locul 3 în grupă. Complicat, dar dacă ne bazăm numai pe noi înșine, vom fi în semifinale. Și avem mare încredere în formația noastră. Hai Bacăul

Scroll to top