CSM Bacau - CSM Resita - Handbal

Încă o dată, ne-am respectat statutul!

CSM Bacău – CSM Reșița 39-29 (23-13)

Întâlnind-o pe penultima clasată, CSM Bacău și-a respectat statutul de favorită la victorie, eliminând orice dubiu încă de la mijlocul primei reprize. Până atunci, cele două formații merseseră umăr la umăr, Reșița având inițiativa pe tabela de scor. Dar, după 4-4 (min. 7), CSmeii s-au desprins brusc, astfel că în min. 15 avantajul lor era de 6 goluri (12-6). Jocul a păstrat acest trend, ajungându-se la o diferență maximă de 13 goluri (26-13, min. 34), după care și băcăuanii au jucat cu garda jos. A rezultat un meci cu ritm alert și multe goluri, dar și multe ratări de o parte și cealaltă. Un meci pentru spectatori,… care n-au putut fi prezenți în Sala Dinamo din București.

Din nou, lista marcatorilor echipei noastre a fost lungă, antrenorul Sandu Iacob preferând să dea minute mai puține de joc la cât mai mulți jucători. Pentru prima dată, golgeterul nostru a fost internaționalul pe care îl avem în reprezentativa de Tineret a României, Iordachi. Bravo, Bobo, la mai multe!

Marcatorii CSM Bacău: Iordachi 9, Tîrzioru 8, Stănică 4, Sretenovic 3, Brăescu 3, Rotaru 2, Huta 2, G. Bujor 2, Murariu 2, M. Bujor 1, Crnoglavac 1, Coric 1, Capotă 1; antrenor – Sandu Iacob.

Pe Reșița o vom întâlni din nou, peste două săptămâni, în primul tur al Cupei României.

Mâine, tot în Sala Dinamo, de la ora 18, CSM Bacău va închide sezonul regulat al Ligii Zimbrilor, cu un meci contra lui CSM București. Un meci greu pentru CSmei, formația din Capitală adjudecându-și deja locul 4 în clasament. Dar, să nu uităm, în tur am izbutit o victorie de răsunet contra bucureștenilor. Deci, sunt șanse reale da a încheia campionatul cu o victorie onorantă, de palmares, partida neavând nicio miză de clasament. Hai Bacăul!
Foto: Alex Nicodim via handbalmania.ro

Scroll to top