În play-off, începem cu Rădăuți, terminăm cu Suceava

Play-off-ul L3 la fotbal se va desfășura în nouă etape, nu în șase cum am scris în postarea anterioară. Turului și returului obișnuit, FRF i-a mai adăugat un tur. Sunt, astfel, favorizate echipele de pe primele două locuri, care vor avea cinci meciuri acasă și patru în deplasare. CSM Bacău, care a încheiat pe 3, va avea invers, patru meciuri acasă și cinci în deplasare.
Precizările acestea au fost făcute chiar de dl. Cristi Popovici, antrenorul formației noastre, care a mai ținut să precizeze că „nu vrem să le încurcăm pe celelalte echipe, ci să le învingem! Vom avea patru meciuri acasă, dintre care două cu Foresta Suceava, și cinci în deplasare.
În aceste condiții, este greu de recuperat 9 puncte față de Suceava sau 4 față de Rădăuți, dar nu imposibil!”. Exact în spiritul care, cum am spus, Cristi Popovici și-a dus echipa de la retrogradare până pe locul 3! Succes!
Ordinea meciurilor pe care le va disputa CSM Bacău – dl. Popovici consultând imediat după meciul de la Miercurea Ciuc tabela Berger -, va fi următoarea: 1. Bucovina Rădăuți (d) 2. Ceahlăul Piatra Neamț (d) 3. Foresta Suceava (a) 4. Bucovina (a) 5. Ceahlăul (a) 6. Suceava (d) 7. Bucovina (d) 8. Ceahlăul (d) 9. Suceava (a).
Scroll to top