În luptă cu medaliile

Luptătorii de la CSM Bacău au fost în week-end pe două fronturi: Cupa României U20 – de la Pitești, și Turneul Internațional ”Nicolae Gherhov”, de la Buziaș (Cadeți).

Igor Botez a cucerit medalia de aur la Cupa României, cat. 77 kg. Sunt puține competiții interne la care Igor să nu fie pe prima treaptă a podiumului de premiere. Doar că acum Igor o face pentru CSM Bacău, el fiind unul dintre cei mai noi colegi ai noștri. Bine ai venit, Igor Botez, în galeria campionilor CSM Bacău!

La Buziaș, Ionuț Manolache a ocupat locul 1, iar Ionuț Mereuță și Alberto Enăchescu s-au situat pe locul 2, tustrei având o concurență foarte puternică din străinătate.

Cadeții se pregătesc pentru participarea la Campionatele Europene de la București, din perioada 13-19 iunie, în timp ce Igor Botez vizează participarea la CE U20 din Italia. Felicitări și mult succes!

Toți luptătorii de greco-romane amintiți au fost descoperiți și antrenați de Irinel și Mihai Botez, care merită felicitați în aceeași măsură cu sportivii, pentru toate rezultatele acestora.

Scroll to top