Fotbal CSM Bacău – Foresta Suceava

În loc de 2-2, 1-3

CSM Bacău – Foresta Suceava 1-3 (0-2)Meciul a fost echilibrat și credem că un 2-2 la final era echitabil.Dar trebuie să recunoaștem că, în general, oaspeții au fost mai siguri pe ei, mai ales în ofensivă. De altfel, ei au început partida în forță, înscriind prin Dorobanțu (min. 5, penalty) și Odoh (min. 17).

CSmeii au mai echilibrat meciul, fără să înscrie până la pauză. În repriza a doua, echipa lui Codrin Mindirigiu și Gheorghe Penoff a dominat din punct de vedere teritorial, iar strădaniile s-au văzut și pe tabela de marcaj, când Furtună a marcat superb, din lovitură liberă, în min. 60. Meciul s-a încins, au apărut și duritățile, și tragerile de timp. Cinci minute de prelungire a dictat arbitrul central, iar CSM Bacău s-a instalat în careul sucevean, cu prilejul unor faze fixe. Una dintre acestea s-a transformat însă într-un foarte rapid contraatac al Forestei, finalizat cu gol de camerunezul Makongo, care a plasat mingea lângă bara porții băcăuane, după ce întorsese un adversar în careu. Emoțiile oaspeților s-au risipit, la fel ca iluziile gazdelor de a obține un punct în disputa cu a doua clasată. Păcat.

CSM Bacău are mereu un joc de pase bun și o mare dorință de victorie. Dar, cu jucătorii pe care îi au acum la dispoziție, cei doi antrenori ar avea nevoie de încă doi-trei ani pentru a clădi o echipă competitivă.

Etapa viitoare vom juca la Huși, contra Hușanei, echipă care ne-a învins în tur cu 1-0, dar de la care credem că putem pleca neînvinși. Hai Bacăul!

Scroll to top