În final, pe locul 4

CSȘ 2 Baia Mare – CSM Bacău 31-26 (13-12) / CN Junioare 1, finala mică

La fel ca în semifinala cu CSM București, am avut o primă repriză bună în meciul pentru medaliile de bronz. Și, o altă coincidență, repriza s-a terminat cu 13-12 în favoarea adversarelor. Repriza a doua a fost însă dominată de Baia Mare, care în min. 51 avea un avantaj decisiv, de 8 goluri, 27-19. Și pentru o a treia coincidență, am recuperat la final pentru o diferență de 5 goluri.
Ne-am bucurat pentru fetele noastre pentru simplul fapt că au ajuns la turneul final. Cu atât mai mult, pentru locul 4 ele merită ❗️❗️❗️O MIE DE FELICITĂRI❗️❗️❗️

Iată marcatoarele din partida cu Baia Mare și, de fapt, lotul care a participat la acest onorant turneu final: Daria Bârsan 9, Ungureanu 7, Dany Bârsan 6, Hermeziu 2, Dinu 1, Anchidin 1, Sofron, Iancu, Pozînărea, Grădinaru, Bordeianu, Solonțanu, Păduraru, Tăbăcaru, Poiană-Țârdea; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan, Gabriela Manea.
Mulțumim și celui de-al optulea jucător al nostru, adică suporterilor din tribună‼️

Marele câștig este că CSmeoaicele au jucat cu 6 dintre cele mai 8 echipe din campionat (incluzându-ne în cele 8 și pe noi). Doar contra finalistei Energetic Rm. Vâlcea nu am au în acest an. Acum, după aceste examene grele, la care s-au descurcat cel puțin onorabil, multe dintre jucătoarele CSM Bacău sunt gata să facă pasul spre seniorat. Și suntem siguri că peste o perioadă le vom felicita că au ajuns în handbalul mare, iar apoi ele vor încerca să regăsească o glorie pe care orașul nostru a pierdut-o, cândva, demult. Vom fi cu sufletul lângă voi! Hai Bacăul!

Scroll to top