Antrenament Echipa Fotbal CSM Bacau

În contul campionatului trecut

CSM Bacău se antrenează acum ca parte a pregătirilor din sezonul trecut, întrerupte în martie, pentru aproximativ trei luni.

„Din punct de vedere formal, al contractelor jucătorilor și antrenorilor, noi ne aflăm încă în ediția 2019-2020. După cum se știe, campionatul a fost anulat, iar acum nu mai există o miză a pregătirilor pentru acest sezon competițional. Oficial, vom începe antrenamentele pentru campionatul 2020-2021 pe 15 iulie. În realitate, la acea dată, jucătorii vor avea deja antrenamente în picioare. Nu antrenamente grele, dar, oricum, nu va fi nici pomeneală de probleme cu cântarul”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Penoff, cel care împreună cu colegul său Giani Florean derulează seriile de antrenamente cu grupe de câte șase jucători conform reglementărilor anti-Covid 19.

Pregătirile CSM Bacău se desfășoară pe terenul mic al Stadionului Letea, terenul mare și cel de gazon artificial fiind ocupate cu containere medicale de izolare, în caz că epidemia de coronavirus va reizbucni în forță.

Antrenament Echipa Fotbal CSM Bacau
Scroll to top