HCF Piatra Neamț – CSM Bacău 22-23 (11-12) / Handbal (f), Div. A, et. 13

A fost un meci dificil pentru echipa noastră, într-un derby zonal al orgoliilor. Gazdele au avut inițiativa în prima repriză și au condus pe tabela de scor chiar și la o diferență de trei goluri (9-6, min. 14), dar finalul primelor 30 de minute le-a aparținut CSmeoaicelor, care au răsturna scorul în min. 26 (10-11), pentru a termina repriza în avantaj.
Avântul băcăuan a continuat după pauză și oaspetele au fost tot timpul în avantaj, până în min. 54, când nemțencele au egalat la 20, după ce CSM Bacău condusese cu 19-16. Ultimele minute au fost gestionate mai bine de echipa lui Adi Brezan, care s-a impus meritat.
Marcatoare
– HCF Piatra Neamț: Dumitru 7, Lazăr 5, Roșca 3, Ioniță 2, Grigoraș 1, Țuca 1, Mihăiasa 1; antrenor – Dan Valentin;
– CSM Bacău: Poiană-Țârdea 7, Todeilă 5, Hermeziu 3, Daria Bârsan 3, Vlad 2, Dany Bârsan 2, Verdeș 1; antrenor – Adi Brezan.
Prin acest succes, ne-am distanțat la 4 puncte de ocupanta locului 5, CSM Făgăraș, înainte de ultima etapă, programată tocmai pe 21 aprilie, iar în fața noastră este CSM Roman, la 6 puncte.
Vom termina campionatul cu un meci acasă contra ocupantei locului 2, CSM Iași. Indiferent de scorul de-atunci, vom rămâne pe 4, adică în obiectivul realist pe care ni l-am propus la început de an.
În lupta pentru promovare se află CSM Galați și CSM Iași.
Scroll to top