HC Buzău – CSM Bacău 29-30 (16-13) / Liga Zimbrilor, et. 17

CSmeii au dat dovadă de o remarcabilă unitate de grup, au trecut cu bine peste momentele grele din debutul reprizei secunde (când gazdele s-au desprins la patru goluri, 22-18, cea mai mare diferență din meci) și, strângând din dinți fază de fază, au preluat inițiativa. Dar o nouă răsturnare era posibilă oricând, deoarece echilibrul s-a menținut pe tabela de scor! CSM Bacău a fost echipa mai calmă pe final de meci, în contrast cu nervozitatea accentuată a buzoienilor, care i-a dus în criză de timp și la ratări în momente decisive.
Credem că jucătorul meciului a fost Rogulski, care s-a descurcat minunat pe semicercul gazdelor; dar asta este o notă bună și pentru coechipierii săi, care i-au pasat extraordinar. Mai trebuie evidențiat Gabi Bujor, imperial la 7 m (5/5), transformările sale menținând sus moralul CSM Bacău. Buni și portarii noștri, T. Stănescu și Grigoraș. Am urcat din nou pe 8!
Marcatori
– HC Buzău: Mosic 9, Dumitrana 5, Mitic 4, Barros 4, Broască 2, Păunescu 2, Malasinakas 2, Bejinariu 1; antrenor – Gabriel Armanu;
– CSM Bacău: G. Bujor 8, Esteki 8, Rogulski 8, Dospinescu 2, Serhel 2, Virbauskas 1, I. Stănescu 1; antrenor – Leonard Bibirig.
Că suntem de-acord ori nu, după ce victoria noastră a devenit fapt, rezultatul este considerat o mare surpriză. Dar surprize tot apar în Liga Zimbrilor, penultima fiind victoria Sighișoarei cu Focșaniul, 25-24! Sighișoara va fi următoarea noastră adversară, pe teren propriu, vineri, 23 februarie. Așadar, atenție! Hai Bacăul!
Scroll to top