Handbal masculin / U Cluj – CSM Bacău 22-24 (10-14)

Pas cu dreptul in Liga Zimbrilor!

Echipa noastra a obtinut la Cluj o victorie perfect meritata, datorita faptului că a fost mereu la timona partidei. Uneori, diferenta pe tabela de scor a fost chiar şi de 4 goluri (10-14, 15-19, 24-20).

Pe de altă parte, a fost nevoie de multă muncă pentru ca „CSMeii” să-şi confirme statutul de favoriţi în faţa promovatei de ultim moment din Ardeal. Au existat oarece emoţii în ultimul minut, când diferenţa era de două goluri (gazdele fiind în revenire de la 20-24 la 22-24) şi… ştim cu toţii că în handbal orice este posibil.

Dar n-a fost cazul, deoarece băietii noştri au dat dovadă de maturitate, iar scorul final a conservat logica meciului de până atunci. Un rezultat istoric, o bulină roşie pentru tânăra noastră formaţie, pentru tânărul nostru club, la debutul într-o primă ligă cu mari pretenţii.Trebuie menţionat că CSM Bacău a jucat din nou fără cei patru stranieri ai săi (Sadovyi, Maksimov, Kurtes, Serhel).

Aceştia ar putea evolua însă în etapa următoare (15 septembrie), în deplasare, contra vicecampioanei Steaua. Va fi, cu siguranţă, un meci mult mai greu, dar trupa lui Eden Hairi va evolua în Capitală cu inima uşoară, graţie datoriei împlinite la Cluj.

Marcatori:

– U Cluj: Hordoan 6, Dedea 3, A. Coman 3, Putnoky 2, Călin 2, V. Coman 2, Popa 2, Kotai 2; antrenor: Ioan Ani Senocico.

– CSM Bacău: M. Cotinghiu 5, Juverdianu 4, Tudorancea 3, Păunică 3, Anton 3, Tărâţă 2, G. Cotinghiu 2, Gal 1, Bologa 1; au mai jucat: Crăciunescu, Freiwald, Tamaş – portari, Uruianu, Burbulea, Păunescu, Dascălu; antrenor: Eden Hairi.

Scroll to top