CSM Bacau - Haltere 2022

Haltere / Gânduri mari și pentru 2022

Cea mai performantă secție a clubului nostru, cea de haltere🏋️‍♀️, și-a prezentat bilanțul pe 2021 și planul pentru 2022. Antrenorii George și Ion Călin au câștigat anul trecut nu mai puțin de 73 de medalii 🥇🥉la competițiile importante. Cele mai prețioase sunt, fără dar și poate, cele două medalii de argint ale Cosminei Pană, cucerite la Europenele de Senioare de la Moscova🥈 și la Mondialele de Junioare de la Tașkent (Uzbekistan🇺🇿)🥈. În a doua jumătate a acestui an, cei doi antrenori anticipează alte medalii la Europene și Mondiale, având mari speranțe nu numai de la Cosmina Pană, ci și de la Gabriela Daviduță, Ionela Nanu sau Alice Halmac – sportive care s-au mai afirmat pe plan internațional în anii precedenți💪💪💪.


CSM Bacău, prin directorul Adrian Gavriliu, s-a angajat să susțină nu numai activitatea de zi cu zi a halterofililor, ci și împlinirea unui deziderat ⭐️mai vechi – amenajarea unei săli proprii –, Primăria oferind halterofililor un PT dezafectat. A fost cât pe ce ca lucrările să înceapă efectiv, dar pandemia și luptele politice din CL au făcut ca acest proiect să fie marginalizat. La sesizarea celor doi antrenori, CSM Bacău🦖 a solicitat oficial o investiție din partea Primăriei, cu speranța că până în iunie (dacă mai este posibil), ori în a doua jumătate a anului (după rectificare) halterofilii să aibă propria lor sală.


Pare incredibil, dar secția noastră de haltere nu a beneficiat niciodată de o sală proprie, nici pe vremea marilor performanțe ale lui Ionuț Ilie, nici acum, când în prim-plan se află acest careu de fete-minune❤️❤️❤️❤️.”Zburători” și înghesuiți pe la sălile celor de la lupte, judo sau tir cu arcul, halterofilii au strâns din dinți și s-au prezentat impecabil la competiții.

Scroll to top