Gata de grupa Valoare

CSM Bacău – LPS Focșani 46-18 (22-7) / CN Junioare 1, Grupa A
A devenit o descriere automată a unei partide a CSmeoaicelor să spunem că s-au desprins încă din prima repriză, grație unei apărări foarte bune, care a determinat înscrierea multor goluri ușoare. În repriza a doua, productivitatea în atac a crescut, pe măsură ce opoziția oaspetelor a scăzut. Mai avem de disputat un meci, dar este aproape sigur că vom terminat Grupa A pe locul 1. Felicitări tuturor, jucătoare și antrenori!
Marcatoarele CSM Bacău: Daria Bârsan 15, Hermeziu 6, Ungureanu 5, Dany Bârsan 4, Solontanu 4, Poiană-Țârdea 4, Pozînărea 2, Grădinaru 2, Dinu 2, Tăbăcaru 2, Sofron, Bordeianu, Păduraru, Anchidin; antrenori – Costel Petrea și Adi Brezan.
Ultima partidă în cadrul Grupei A o vom avea la Iași, pe 23 februarie, la Iași. Nu va fi un meci ușor, dar, chiar dacă l-am pierde, este greu de crezut că a doua clasată, LPS Vaslui, va putea recupera o diferență de golaveraj de 41 de goluri, în condițiile în care avem și avantajul unei victorii mai consistente în cele două meciuri directe.

Scroll to top