Handbal CSM Bacau

G. Bujor şi Iordachi, sub tricolor

Doi handbalişti de la CSM Bacău au fost convocaţi sub tricolor, începând cu data de 4 martie.
Gabriel Bujor, extremă-dreapta, va participa la campania “anti-Kosovo”, reprezentativa de Seniori a ţării noastre urmând să dispute contra echipei tânărului stat un meci în preliminariile Campionatului European 2022, faza a 2-a.

România mai este în grupă cu Suedia (proaspăt vicecampionă mondială, în faţa căreia am pierdut în deplasare cu 33-30), Muntenegru (pe care am învins-o acasă cu 36-27) şi Kosovo.
Bobo Iordachi, de asemenea jucător de mâna stângă, a fost convocat la reprezentativa de Tineret, tot începând cu data de 4 martie.

Saldatsenka şi Serhel, sub “cuţit”
Accidentaţi la începutul acestui an, internaţionalii bieloruşi ai CSM-ului, Saldatsenka şi Serhel, au suportat intervenţii chirurgicale, considerate ca fiind reuşite.
Saldatsenka a avut o operaţie de menisc şi îşi va relua pregătirile începând cu 1 martie. Valorosul portar al naţionalei Belarus nu a putut fi pe teren la CM din Egipt, accidentându-se într-un amical al echipei sale cu Norvegia. Cât de curând, el îsi va reocupa locul în poarta băcăuană.
Serhel a avut o leziune de ligamente, la un antrenament de dinaintea meciului de campionat cu Dobrogea-Sud Constanţa. Accidentarea sa fiind mai gravă, el nu va mai putea fi pe teren timp de şase luni, aşadar nu va mai juca în ediţia de campionat aflată în desfăşurare.

Scroll to top