Fotbalul reia pregătirile pe 17 ianuarie

CSM Bacău a terminat la începutul lunii decembrie meciurile din 2024. Și a făcut-o având asigurată participarea în play-off-ul de promovare în L2, indiferent de rezultatele pe care le va înregistra în cele trei etape rămase din campionatul regulat.
Cu alte cuvinte, am făcut un pas înainte, comparativ cu ediția anterioară de campionat. Echipa pregătită de Cristi Popovici este pe locul 2, unul situat clar în obiectivul trasat la început de sezon – ocuparea unuia dintre pozițiile 1-5.
Așadar, reunirea lotului va avea loc p3 17 ianuarie, iar până pe 30 pregătirile se vor desfășura în Bacău. Tot în acest interval va fi efectuată vizita medicală, pe 24-25.
Perioada 31 ianuarie – 11 februarie este prevăzută pentru un cantonament la munte – sperăm să nu existe probleme cu bugetul, pentru a efectua și această etapă. Iar până la începutul lui martie, când se va relua campionatul, vor urma partidele amicale, conform calendarului pe care ni l-a oferit managerul Relu Damian:
* 27 ianuarie, cu Aerostar;
* 14 februarie, cu KSE Tg. Secuiesc (deplasare);
* 17 februarie, cu Viitorul Curița (acasă);
* 21 februarie, cu CSM Rm. Sărat (deplasare);
* 24 februarie, cu CSM Rm. Sărat (acasă);
* 28 februarie, cu Ceahlăul Piatra Neamț 2 (deplasare);
* 2 martie, cu Aerostar (acasă).
Înainte de „lăsarea la vatră”, echipa noastră a avut o „reuniune” festivă, care să înglobeze toate sărbătorile din decembrie și ianuarie. S-a auzit de multe ori „La Mulți Ani”!, ceea ce vă dorim din suflet și Dvs., suporterilor noștri!
Scroll to top