Fotbal - CSM Bacau - Echipa

Fotbaliștii noștri, din nou la treabă!

Începând de luni, CSM Bacău a reînceput pregătirile la ”Proletarul”, sfidând zilnic canicula.
Nu sunt deocamdată schimbări în lot, deoarece incertitudinile privind finanțarea echipei – se știe că bugetul orașului este blocat -, împiedică orice inițiativă de a aduce jucători. În aceste condiții, marele câștig este câ fotbaliștii noștri s-au înhămat la treabă, chiar și în lipsa unui orizont cert privind veniturile lor.
Reamintim, în campionatul trecut CSM Bacău a evitat fără probleme retrogradarea, situându-se cu multe puncte deasupra locurilor de baraj. Iar asta datorită muncii și unității de grup.
O schimbare a intervenit în echipa de antrenori: echipa este condusă acum de Codrin Mindirigiu, secondat, la fel ca fostul ”principal” – Giani Florian (căruia îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut la echipă), de Gheorghe Penoff. Jucătorii îi cunosc foarte bine pe ambii.
Staful de antrenori și, de fapt, întregul nostru club, a primit cu mândrie vestea convocării unui fotbalist, Luca Popa, la Naționala Under 19, pregătită de Adrian Văsâi. Longilinul fotbalist va fi la centrul de la Mogoșoaia, în zilele de 21-24 iulie.

În altă ordine de idei, primul meci amical al CSM Bacău din această vară va fi contra unei echipe nou-înființate, CSM Adjud 1946, antrenată de fostul jucător băcăuan Bogdan Miron. Meciul va avea loc pe ”Proletarul”, sâmbătă, 17 iulie, de la ora 10.

Scroll to top