Foresta Suceava – CSM Bacău 0-0 / Fotbal, Liga 3, play-off, et. 6

Din capul locului trebuie să spunem că a fost o remiză justă. Puteam pleca cu toate cele trei puncte de la Suceava, deoarece am avut trei ocazii de gol imense spre sfârșitul meciului, dintre care una cu câteva secunde înainte de fluierul final. Predicția pe care am făcut-o, că vom pândi momentul propice și o vom învinge pe Foresta, a fost foarte aproape să se împlinească!
Pe de altă parte, gazdele au ratat un penalty în min. 75 și au avut anterior alte bune ocazii de gol, dar Cîmpianu a fost din nou omul meciului, la fel ca în partida cu Ceahlăul. Foarte inspirat portarul nostru la penalty – a ghicit colțul și a plonjat extraordinar.
Putem spune că CSM Bacău a jucat impecabil din punct de vedere tactic, împiedicându-și adversara să intre în ritmul care îi convine. Acesta e un semnal că vom continua cu șanse reale lupta pentru baraj.
În celălalt meci al etapei, Ceahlăul s-a impus spre finalul meciului contra Bucovinei Rădăuți, scor 2-1. La pauză, oaspeții conduceau cu 1-0!
În clasament, Foresta este pe 1, cu 51 puncte, urmată de Ceahlăul – 45 p, CSM Bacău – 41 p și Bucovina Rădăuți – 40 p.
Cum spuneam chiar dacă Ceahlăul a luat 4 sau 5 puncte avans față de urmăritoarele sale, mai sunt de disputat trei etape, iar diferența este recuperabilă. Etapa următoare, pe 6 mai, vom juca în deplasare la Rădăuți, în timp ce Ceahlăul ne va urma pe „Areni”, contra Forestei. Desigur, ne dorim să recuperăm trei puncte, înainte de a juca un meci decisiv pe „Ceahlăul”. Hai Bacăul!
Scroll to top