Finala U11 Mangalia – Judo

Desfășurată la Mangalia, Finala U11 – Judo a reunit juniorii din toată țara, într-o competiție puternică cu un minim de 30 sportivi la fiecare categorie.

Sportivele antrenate de Dorin Cruceanu și-au trecut în cont un titlu de vicecampioană prin Gherasimescu Christina și o medalie de bronz prin Patea Ana-Lucia, la individual.

Aproape de podium au fost Popovici Alexandru, Zaharia Alexandru și Cirlan Alexandu, ocupând locurile 5 și 7.

Dacă anul trecut categoriile de vârstă erau separate, anul acesta au acumulat la anumite categorii si peste 55 de sportivi, lupta fiind crancena pentru podium.

La echipe, sportivele antrenorului Dorin Cruceanu, respectiv Mihai Giulia, Patea Ana-Lucia și Gherasimescu Christina au cucerit medaliile de bronz.

“Sunt mulțumit de rezultate, sincer, la Christina vedeam aurul, dar neatenția a facut-o să mai aștepte un an. Este o sportivă de viitor, extrem de muncitoare și ascultătoare și prin munca ei și antrenamentele pe care le face, titlul de campioană va fi doar o chestiune de timp. Sunt mulțumit și de baieți, dar cu muncă și antrenamente vor ajunge și ei acolo sus. Peste 2 săptămâni ne vom deplasa la ultima finală dedicata sportivilor U13, unde ne-am propus tot pe podium să terminam competiția, după care, la începutul lunii următoare vrem să aducem o medalie Romaniei la Balcaniada de U15 din Muntenegru prin Cioineag David” – a declarat antrenorul CSM Bacău – Cruceanu Dorin.

Scroll to top