Finala CN U15 Judo – Râmnicu Vâlcea juniori 3

Sâmbătă, 10 martie, sportivii clubului CSM Bacău s-au deplasat la Finala CN U15 – Râmnicu Vâlcea, rezervată juniorilor III, 2004-2005.

Coordonați de antrenorii Dorin Cruceanu, Aurel Chelariu și Cremene Ștefan, „CSMeișorii” au obținut rezultate notabile, atât la individuale cât și în competiția Euroregiuni.

Rezultate:

Cioineag David – argint

Vultur Rareș – argint

Gârmacea  Rareș – argint

Drobotă Andreea – bronz

Herghelegiu Marcus – locul 5

Primii doi sportivi de la fiecare categorie de greutate vor participa la Campionatul Balcanic ce va avea loc în zilele de 6-8 iulie în Muntenegru.

“Sunt foarte mulțumit de rezultat, oarecum mă așteptăm la această reușită deoarece este sportivul exemplu la grupa de performanță la baieți. Este un sportiv puternic, tehnic, foarte muncitor și prin această reușită și-a validat biletul pentru Balcaniada din Muntenegru de pe 6-8 iulie, rezervată juniorilor III. Am început bine anul acesta, două finale, două obiective atinse, semn că secția de Judo dorește să facă performanță la nivel înalt. Mulțumim clubului primăriei că ne susține necondiționat!” a declarat antrenorul CSM Bacău, Cruceanu Dorin.

Scroll to top