Handbal - CSM Bacau - CSM Bucuresti

Final de infarct, victorie mare

CSM Bacău – CSM București 25-24 (13-10)🤾‍♂️ / Liga Zimbrilor, et. 11

Partida a fost destul de zgârcită în goluri, deoarece apărările s-au luptat ca la Mărășești, iar portarii au fost în formă. Pe lângă toate acestea, oaspeții au mai avut și o sumedenie de aruncări în bară. Cei doi antrenori, Sandu Iacob și Eliodor Voica ceruseră câte un time-out până în min. 12, nedorind să-și scape adversarii din mână. Drept urmare, cifrele au fost apropiate pe tabela de marcaj, cu băcăuanii având mereu inițiativa. La pauză, diferența a fost de trei lungimi, grație unor goluri ușoare izbutite de G. Bujor.În repriza secundă, când cursele dintre cele două semicercuri au devenit mai dese și alerte, CSM Bacău 🦖izbutește o desprindere de 5 goluri (17-12, min. 37), dar bucureștenii au recuperat rapid până la 2-3 goluri. Cu 150 de secunde înainte de final, scorul era 25-22 și se părea că gazdele sunt sigure de victorie. Ungureanu reduce diferența la două goluri și dezastrul pare a lovi CSM Bacău, care în ultimul minut rămâne cu un om mai puțin pe teren. Tărâță reduce diferența la minim, iar Bucureștiul are 25 de secunde pentru a recupera mingea și a egala, apărându-se om la om, pe tot terenul. Din fericire, Serhel obține un fault, Dospinescu și Rotaru țin bine mingea, timpul se scurge, iar meciul se termină cu 25-24.

Bucurie mare în tabăra gazdelor. Explicabil, ținând cont de disperarea🥕 din ultimul minut. Ratarea victoriei i-ar fi avut drept vinovați doar pe jucătorii băcăuani, deoarece deciziile de arbitraj au fost corecte, A. Gherman și I. Aldica dovedindu-se mai catolici decât Papa.

Jucător al meciului 🍾(primind sticla de vin personalizată de la însuși președintele Remax Wellcome, Cosmin Chiribău) a fost desemnat, din nou, portarul Vlăduț Rusu, după o prestație absolut remarcabilă. Opțiunea a doua ar fi fost Mihai Bujor, la cel mai bun meci al său din acest campionat. Dar toată echipa noastră, împreună cu banca tehnică, merită un milion de laude👏👏👏 și felicitări🤝🤝🤝.

Marcatori

⚽️ CSM Bacău – M. Bujor 10, G. Bujor 5, Dospinescu 4, Coric 2, Stănică 2, Serhel 1, V. Rusu 1; antrenor – Sandu Iacob.

⚽️ CSM București – Szasz 4, Ungureanu 4, Botea 3, Tărâță 3, Teixeira 2, Asoltanei 2, Turcu 2, Onyejekwe 2, Mitu 1, Aslanian 1; antrenor – Eliodor Voica.

În continuare, programul echipei noastre este infernal: pe 25 nov., meci cu Buzăul (d), iar apoi pe 2 decembrie cu Turda (a) și pe 5 dec. cu Steaua (a). Greu va fi și pentru adversari, așa că ne menținem optimismul. Hai Bacăul❗❗❗

Scroll to top