Final cu fruntea sus

Steaua – CSM Bacău 28-36 (7-11, 11-11, 10-14) / CN Juniori 3, Grupa Valoare, et. 6 (ultima)

Echipa noastră a terminat această ediție de campionat cu o victorie la București, pe terenul unui nume mare în sportul românesc. Scorul pe reprize spune totul: oaspeții au fost mai buni.
Marcatorii CSM Bacău: Butnaru 19, Mihalcea 7, Dinu 4, Buricatu 2, Șerban 2, Lazăr 1, Vascan 1, Ursulescu, Bârsan, Câmpanu, Paladie, Gherasim, Câmpeanu, Nănescu; antrenor – Adi Brezan.

Trăgând linie sub această ediție de campionat, CSmeii noștri sunt pe plus. Au izbutit să treacă de prima fază a competiției, cea regională, iar apoi au câștigat 3 din cele 6 meciuri pe care le-au disputat în faza Valoare. Chiar și în meciurile pierdute, au dat adversarilor puternici o replică demnă. Este foarte bine pentru o echipă modestă la începutul campionatului, dar care a învățat repede pe parcurs. Deși când vorbim despre evoluția echipei în ansamblu nu dăm nume, de data asta facem o excepție. Salutăm prestația celor doi jucători exponențiali ai formației, Nicolas Butnaru și Mihai Dinu, care au fost cei mai buni de pe teren în aproape toate meciurile disputate de CSM Bacău. Am remarcat și ascensiunea din ultimele luni a lui Darius Mihalcea. Și, trebuie spus, ceilalți jucători s-au ridicat valoric lângă ei.
Acum, le urăm tuturor deplin succes la examenul de evaluare națională, astfel încât fiecare să poată urma în viață drumul pe care și-l dorește și care i se potrivește. Iar la toamnă să putem urmări cu interes creșterea în continuare a acestei formații bune și entuziaste. Hai Bacăul!

Scroll to top