CSM Bacau - Campionatele Balcanice Juniori 1

Federica și Alesia, medaliate balcanice!

Făcând parte din lotul României pentru Campionatele Balcanice de Juniori 1 (U20) desfășurate la Istanbul, atletele Federica Apostol și Alesia Dospin – ambele de la CSM Bacău, pregătite de prof. Aura Balaban -, au cucerit o medalie de argint și, respectiv, una de bronz.

La săritura în înălțime, Federica Apostol a trecut peste ștacheta înălțată la 1,79 m; cu două săptămâni mai devreme, ea cucerise titlul național U23 și medalia națională de argint la Senioare, cu 1,82 m;

La triplusalt, Alesia Dospin a izbutit 12,99 m; tot la Naționalele de la Cluj-Napoca, ea cucerise medalia de aur la U23 și pe cea de argint la Senioare, cu 13,13 m.

Felicitări ambelor sportive și antrenoarei lor, nu doar pentru aceste medalii de la Balcaniadă și Campionatele Naționale, cu pentru toată seria de succese din ultimii ani!

P.S. Dacă tot am amintit de Naționalele de la Cluj, remarcăm medalia de bronz la aruncarea ciocanului, cu 62,41 m, a unuia dintre sportivii exemplari ai clubului nostru, Florin Asmarandei. La 32 de ani, fiind în paralel pompier-militar, Florin Asmarandei continuă să se antreneze zilnic, ba chiar să cucerească medalii și să stabilească recorduri personale. Bravo, Florine!

Scroll to top