FC Bacău – CSM Bacău 9-1 (4-0) / Cupa României, turul II

În nicio situație, nimeni nu ar fi putut anticipa un asemenea scor între două echipe cu același nivel de pretenții. Dar prăpastia a fost făcută de o constantă a întregii veri: diferența de tonus psihic. În timp ce jucătorii de la FC au evoluat cu entuziasm debordant, alergând cât pentru două meciuri și fiind mereu primii la minge, la CSM Bacău situația financiară a dus la îngrijorare, apatie și simțul zădărniciei.
Asta pe lângă problemele cu legitimările, cu marile goluri din lot, care nu au fost rezolvate. Diferența de tonus s-a simțit la fiecare fază a meciului și este cauza scorului de maidan de la capătul celor 90+3 minute. Putea fi, la fel de bine, și 15-0.
Golul de onoare al CSM Bacău – dacă onoarea mai este valabilă la această diferență de scor -, a fost înscris în min. 90, la scorul de 7-0. Enervată de golul primit, FC Bacău a forțat în minutele de prelungiri și a mai înscris de două ori.
Este greu de anticipat ce va fi în continuare cu echipa noastră de fotbal. De fapt, întreg clubul are probleme. Dar, cum am reușit să supraviețuim sub-finanțării bruște din 2019, așa vom izbuti și acum. Prin unitate, înțelepciune și corectitudine. Hai Bacăul!
Scroll to top