Handbal - Echipa - CSM Bacau

Egal cu vicecampioana!

Așa cum ne așteptam, al doilea meci pe care l-am avut în turneul de la Baia Mare a fost unul foarte greu. Dar am reușit remiza cu Potaissa Turda – vicecampioana națională, grație unui final de meci extrem de bun, în care am recuperat de la 22-27 până la 29-29, care a fost și scorul final. În doar șapte minute, și fără a avea pe teren câțiva titulari importanți! La pauză eram conduși cu 16-15.

Acest meci a arătat o altă fațetă frumoasă CSM Bacău, cea a unei echipe luptătoare până în ultima secundă, care nu se descurajează în criză de timp și în fața unui adversar de calibru. Bravo, băieți!

Marcatorii CSM Bacău: Iordachi 6, G. Bujor 5, Dospinescu 5, Rotaru 4, Sretenovic 3, Stănică 2, Bălăceanu 2, Costea 1, Rusu 1; antrenor – Sandu Iacob.

Jucăm în ultimul meci, duminică, de la ora 10.30, contra Politehnicii Timișoara, echipă care a pierdut precedentele două partide, cu Turda și Baia Mare. Asta nu înseamnă, absolut deloc, că avem victoria în buzunar. Poli a pierdut, dar nu a jucat rău până acum. Dacă învingem, câștigăm competiția.
Hai Bacăul!

Scroll to top