Handbal CSM Bacau - Steaua

Efectul efectivului redus

Steaua – CSM Bacău 35-29 (16-13) / În ciuda deblocării bugetului orașului, CSM Bacău nu a beneficiat de acest lucru. Contractele a trei jucători – Dospinescu, Orjonikidze și Costea -, au rămas nesemnate, ”strategic”, iar Serhel nu este refăcut, după accidentarea suferită în ianuarie. Sunt jucători importanți, care fac bine ambele faze de joc, atac și apărare. O perioadă, am dus meciul printr-o mare risipă de energie.

S-a văzut scurtimea băncii de joc băcăuane spre finalul primei reprize, atunci când a apărut oboseala. Steaua a avut inițiativa, conducând chiar și cu 5 goluri diferență, dar printr-un efort considerabil CSM Bacău a egalat la 13. Steaua a reușit să termine repriza cu 3 goluri avantaj, profitând de epuizarea băcăuanilor și de eliminarea pentru 2 minute a lui Coric. În repriza secundă, desprinderea Stelei a continuat, până la un maxim de 10 goluri (29-19, min. 50). Cu un ultim efort, CSmeii s-au apropiat la 5 goluri, până în min. 60 (34-29), dar Steaua a mai marcat un gol cu 20 de secunde înainte de final. Scorul final nu este umilitor, ținând cont de numărul total de goluri marcate. Dar, suntem siguri, cu un lot complet CSM Bacău ar fi putut pleca neînvinsă de la Chiajna.

Marcatorii CSM Bacău: Rotaru 7, Sretenovic 7, Iordachi 6, G. Bujor 2, Brăescu 2, Coric 2, Stănescu 2, M. Bujor 1; antrenor – Sandu Iacob.

Meciul viitor va fi unul și mai greu, deși îl vom juca acasă. Dar adversarul va fi unul de mare calibru – campioana Dinamo. Vom lupta însă cu toată ardoarea, așa cum am făcut-o și împotriva Stelei. Hai Bacăul!

Scroll to top