CSM Bacau - Handbal

Dumnezeu îți dă ocazii, dar nu marchează goluri!

CSM Bacău – Politehnica Timișoara 25-30 (9-14)

Dincolo de faptul că au avut parte de un arbitraj ostil, CSmeii s-au bătut singuri prin noianul de ratări din situații de gol ideale, între care patru aruncări de la 7 m. Am pomenit de Dumnezeu doar pentru a parafraza un proverb, pentru că, în realitate, CSM Bacău n-a primit nimic în dar, creându-și singură acele situații favorabile. Dar, ce folos? Am avut jucători care au ratat 7, 6 sau 5 ocazii! Unul singur dintre ei, dacă ar fi marcat din acele situații, așa cum ar fi fost normal, am fi obținut cel puțin un rezulat de egalitate. E păcat pentru public, care a fost din nou de nota 10 și îi mulțumim pentru bunătatea și toleranța sa! Nu știm de unde mai are rezerve de răbdare!

Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 7, Serhel 7, Dospinescu 5, Rotaru 2, Costea 2, M. Bujor 1, Coric 1; antrenor – Sandu Iacob.

Joi, vom evolua în deplasare, la CSM București, iar peste încă trei zile ne vom întoarce acasă, pentru un meci cu HC Buzău. Un punct, măcar din aceste două partide, ne-ar fi extrem de necesar pentru a scăpa de grija retrogradării directe.

Scroll to top