Handbal CSM Bacău – Steaua 27-30 (10-14)

Dramatism cu repetiție

CSM Bacău – Steaua 27-30 (10-14)

Acest meci a semănat mult cu precedentul de la Sala Sporturilor, cel pe care CSM Bacău l-a disputat contra Potaissei Turda. Începutul a fost echilibrat, după care Steaua s-a desprins puțin câte puțin, până la un avantaj de patru goluri, cel de la pauză (Potaissa avusese 6 goluri). După zece minute din repriza secundă, avansul oaspeților crescuse la 8 goluri – 20-12 (10 goluri Turda). A urmat o perioadă extraordinară a CSmeilor, care au recuperat doar la două goluri 19-21 (3 goluri Turda). Din păcate, câteva greșeli în atac ale echipei noastre și câteva ratări față în față cu portarul au permis Stelei să iasă din criza de idei pe care o traversa. S-a ajuns din nou la 6 goluri diferență (27-21, min. 55) și n-a fost timp decât pentru o nouă recuperare la 2 goluri (27-29, min. 60, tot 2 goluri cu Turda).

Oricum, un meci frumos și un public superb, format din peste 200 de suflete mari, care au adus jucării de pluș pentru copiii sărmani. Jucătorii echipei noastre au avut inițiativa de a salva această acțiune de binefacere din decembrie, începută demult, hăt!, pe vremea Științei Bacău.

Jucător al meciului a fost declarat Dragoș Hanțaru, cel care s-a format ca handbalist la CSM Bacău, component de frunte al generației care ne-a adus în prima ligă, în urmă cu trei ani. Îngăduiți-ne să fim subiectivi și să credem că Gabi Bujor ar fi fost o opțiune la fel de bună pentru sticla de șampanie oferită de Remax Wellcome.

Marcatori
CSM Bacău – G. Bujor 10, Dospinescu 4, Iordachi 4, Rotaru 3, Serhel 2, Brăescu 1, Coric 1, Stănică 1, Costea 1; antrenor – Sandu Iacob.
Steaua – Hanțaru 9, Mihalcea 3, Constantina 3, Șomlea 3, Grbovic 3, Georgescu 2, Olaru 2, Pop 1, Johannson 1; antrenor – Ovidiu Mihăilă.

Peste o săptămână avem o misiune imposibilă la București, contra lui Dinamo, cea mai bună echipă a României. Dar o dispută cu un adversar atât de tare, la final de an, nu poate să fie decât benefică, indiferent de rezultat. Hai Bacăul!

Scroll to top