Două judoka de la CSM Bacău, medaliate la CN Ne-Waza

Desfășurate la Turnu Severin, Campionatele Naționale Ne-Waza (luptă la sol) pentru categoriile Under 15 și Under 13 au prilejuit afirmarea a două sportive de la CSM Bacău, Mălina Lupu și Ana-Lucia Patea.
Ambele eleve ale antrenorului Dorin Cruceanu au mai fost medaliate la campionatele naționale de judo și este important că reușesc să-și mențină tonusul și ambițiile și să-și confirme valoarea cu medaliile de bronz cucerite acum. Cu atât mai mult într-o specialitate atât de dificilă precum ne-waza.
Mălina Lupu „s-a încurcat” în semifinalele cat. 44 kg U15 (ea fiind cu un an mai mică decât limita), după cum s-a exprimat antrenorul Dorin Cruceanu. Dar s-a impus categoric în finala pentru medalia de bronz.
Ana-Lucia Patea este din nou pe o parte ascendentă a sinusoidei sale de formă, la fel ca anul trecut (când a cucerit trei medalii la Naționale), coborâșul fiind înregistrat în primele luni ale acestui an. Dar acum a revenit la medalii, cu bronzul cat. +52 kg U15.
Tot de la CSM Bacău merită consemnate prestațiile lui Mario Ciobanu (loc 5 la U13), Anghel Matei și Victor Ungureanu, ei evoluând la o categorie de vârstă mai mare, dar urmând să atace medaliile la campionatele vârstei lor, ce se vor desfășura peste două săptămâni la Cluj-Napoca.
Felicitări sportivelor, colegilor lor de la U13 și antrenorului Dorin Cruceanu
Scroll to top