Dinamo București – CSM Bacău 37-27 (16-12) / Liga Zimbrilor, et. 12

Problema pe care ne-am pus-o, ca suporteri ai CSM Bacău, a fost să nu luăm bătaie la un scor mare. Simțim că zece goluri era limita maximă acceptabilă, ținând cont de valoarea lui Dinamo.
Cumva, CSM Bacău a evitat un scor umilitor. Pe de altă parte, au fost destule intervale în care cele două formații au jucat de la egal la egal și credem că CSmeii ar fi putut obține un scor mai strâns.
Au fost însă și perioade din repriza secundă în care orice aruncare dinamovistă însemna un gol, iar acțiunile noastre ofensive nu mai aveau niciun fel de eficiență. Și acestea, combinate, au determinat până la urmă diferența de zece goluri.
Desigur, nimeni nu poate fi mulțumit cu o înfrângere, dar putem desprinde din această partidă lucruri pozitive pentru noi. Iar cel mai important este că toți cei pe care i-a utilizat antrenorul Sandu Iacob au avut momente de strălucire. Lista marcatorilor noștri a fost mai lungă decât oricând și asta ne face să credem că avem un lot care dă băncii tehnice multe soluții – lucru îmbucurător.
Marcatorii CSM Bacău: Ushal 4, G. Bujor 3, Dospinescu 3, Serhel 3, Belchite 3, Ganchev 3, Stănescu 3, M. Bujor 2, Dobrincu 2, Rotaru 1; antrenor – Sandu Iacob.
Am rămas pe locul 8 în clasament, grație înfrângerii Buzăului la Turda. Iar de alte echipe nu putem fi depășiți în etapa aceasta. Pe 26 noiembrie vom juca la Timișoara, în ultima etapă a turului de campionat.
Cu o victorie, le-am putea egala la puncte pe Turda și Steaua, care au meciuri grele, cu Dinamo și, respectiv, CSM București. Ar fi posibil, de ce nu!?
Hai Bacăul!
Scroll to top