Destinul ne mai întinde o mână

CSM Bacău – CSM Pașcani 1-0 (0-0) / Liga 3, play-out, et. 9

Am învins o echipă care a muncit mult pentru un rezultat bun, o echipă retrogradată demult, dar propunându-și să iasă din L3 cu fruntea sus. Să ne amintim doar că Pașcaniul a învins-o în deplasare pe contracandidata noastră la menținere, conjudețeana sa Miroslava. Dar Pașcaniul își propunea să mențină balanța dreaptă, sa joace fotbal pe stadionul Atletico din Letea-Veche. De aceea, a fost un meci greu pentru CSmeii noștri. Totuși, am izbutit să marcăm prin Priboi, la mijlocul reprizei secunde, după ce am tot încercat careul oaspeților.
Aflați într-o situație grea în clasament, băieții noștri fac însă tot ceea ce ține de ei pentru a evita retrogradarea.
FELICITĂRI!
BAFTĂ LA MARELE EXAMEN CARE URMEAZĂ!
Soarta le-a dat CSmeilor o mână de ajutor, în sensul că Ceahlăul a învins la Miroslava cu 3-0, iar noi ne-am apropiat la 2 puncte de formația ieșeană, înaintea disputării ultimei etape. Misiunea noastră este însă extrem de dificilă: va trebui să învingem la Piatra-Neamț (sâmbătă, 28 mai, ora 18) o formație care și-a propus să nu ierte nimic în play-out. Și i-a ieșit, având 0 în dreptul înfrângerilor. Pe de altă parte, avem nevoie și de o înfrângere sau cel mult un egal al Miroslavei la Vaslui, în partida cu Sporting Juniorul. Alte variante nu există.

Dar credem în miracole! Știm că minunile trebuie ajutate și de aceea CSM Bacău va da totul pe teren, pentru a permite astrelor să i se alinieze într-un mod favorabil. Hai Bacăul!!!

Scroll to top