CSM Bacau - Handbal - CNJ - 2022 - 04

Demni de tot respectul

CSM Bacău – HC ”Talentul Este Cheia” București 47-34 (13-9, 19-11, 15-14) / CN Juniori 3, Seria Valoare 2, et. 5 (penultima)

CSM Bacău nu se va califica în turneu final, dar va lăsa în urmă impresia unei echipe bune, care a pus probleme oricărui adversar. Iar împotriva echipei de pe 3, o formație cu pretenții, a obținut o victorie clară, atât pe general, cât și în două dintre reprize. Avem mari speranțe în această formație, în acești jucători care au crescut mult în valoare din toamna lui 2021 și până acum. Ne-au convins că ascensiunea lor va continua în campionatele următoare, până la seniorat.

Marcatorii CSM Bacău în meciul cu HC TEC București: Butnaru 22, Mihalcea 13, Dinu 6, Buricatu 4, Șerban 2; antrenor – Adi Brezan.

Ocupăm locul 5 din 6, iar în ultima etapă a grupelor Valoare vom juca în deplasare la echipa de pe locul 6, Steaua, pe 19 aprilie. Este o echipă de asemenea cu pretenții, dar pe care am învins-o în tur. Indiferent de rezultatul din Capitală, FELICITĂRI, BĂIEȚI!!! Și vă urăm, încă de pe-acuma, succes la examenul de evaluare națională!

Scroll to top