Handbal CSM Bacau

Debut cu stângul

După zile de nesiguranță în ceea ce privește disputarea acestui al treilea turneu de campionat, până la urmă FR Handbal a ajuns la o înțelegere cu Primăria Sf. Gheorghe, astfel încât gazdele să facă o excepție de la interzicerea tuturor activităților sportive în oraș, ca urmare a activării planului anti-Covid.

Așadar, fuga la Sf. Gheorghe, după ce înițial se sunase demobilizarea. Din păcate, am pierdut contra vecinilor din Vaslui, din cauză că am gestionat prost finalul partidei. Am mers pe tabela de scor umăr la umăr, conducând când noi, când ei. Din păcate, Vasluiul a fost în față în ultimele minute, iar asta i-a făcut pe csmei să privească cu teama spre cronometru și spre tabela de marcaj. Așa au apărut greșelile, prompt taxate de vasluieni, care au înscris goluri ușoare și s-au detașat, de la 25-23 (min. 53), la 29-25 (min. 59). Tot ceea ce am mai putut face a fost să micșorăm diferența în ultimul minut. Scor final, Vaslui – Bacău 29-27 (12-13).
Un duș rece, care sper să ne fi trezit.

Marcatorii noștri: Crnoglavac 7, Tîrzioru 6, Coric 4, Rotaru 2, Capotă 2, Păunică 2, Iordachi 2, Asavastei-Pristavu 1, Serhel 1.

Scroll to top