Handbal - Feminin - CSM Bacau

De neoprit

CSM Bacău – LPS ”Iolanda Balas-Soter” Buzău 35-16 (15-9, 20-7)

În logica precedentului turneu al categoriei Valoare, din cadrul CN Junioare 2, CSM Bacău a câștigat un nou meci la o diferență mare de scor. Buzoiencele au visat frumos preț de 15 minute, cât s-au aflat la conducere, cu 2-1, 4-2 și 5-4. La acest ultim scor, a urmat o serie de șase goluri băcăuane în tot atâtea minute, serie care a rupt definitiv echilibrul. CSM Bacău obține o nouă victorie clară și își continuă neabătută marșul spre turneul final.

Marcatoarele noastre: Hermeziu 10, L. Bârsan 9, Scutaru 4, D. Bârsan 4, Grădinaru 2, Păduraru 2, Vrîncianu 1, Huțuțui 1, Banu 1, Tăbăcaru 1, Sofron, Pintilie, Bontaș, Anchidin; antrenori – Costel Petrea și Adi Brezan.

Ce ar mai fi de spus? A fost cel mai frumos cadou al echipei pentru sărbătoriții zilei – Constantini și Elene -, respectiv antrenorul Costel Petrea, jucătoarele Costina Vrâncianu, Elena Păduraru și Daria Elena Bârsan. Felicitări, tuturor și La Mulți Ani! sărbătoriților.

Mâine, de la ora 15.20, CSM Bacău va disputa al doilea său meci din cadrul turneului de la Ploiești, contra formației locale, CSM.

Scroll to top