De mâine, participăm la triunghiularul de la Turda! – handbal

CSM Bacău a intrat în ultima linie a pregătirilor pentru debutului în Liga Zimbrilor, care va fi pe 5 septembrie, la Cluj-Napoca. La Turda, în cadrul unui turneu ce reuneşte trei prim-divizionare, vom juca împotriva CSM Focşani (sâmbătă, 25 august, ora 11.00) şi echipei gazdă, Potaissa (duminică, 26 august, ora 11.00).

Cu Turda, CSM Bacău a mai disputat un amical vara aceasta, pierzând cu 38-33 (15-16). „Am dat o replica bună medaliatei cu bronz, timp de mai bine de o repriză. Dar trebuie să recunoaştem că Turda n-a fost în efectiv complet. De aceea, este foarte util pentru mine să pot face o comparaţie între meciul de-atunci (4 august, n.n.) şi cel de duminică”, a declaratantrenorul CSM Bacău, Eden Hairi.

CSM Focşani va încerca, probabil, să reziste în Liga Zimbrilor, la fel ca CSM Bacău. De aceea, este extrem de important să cunoaştem potenţialul acestei formaţii. „Am urmărit echipa din Focşani, inclusiv unele meciuri înregistrate. O confruntare faţă în faţă este însă cea mai relevantă”, consideră antrenorul CSmeilor.

Nu vor participa la acest turneu cei patru stranieri ai formaţiei noastre, Maximov, Sadovyi,Bahdan şi Kurtes, toţi având de definitivat problema vizei de şedere în România. Din restul lotului, singurul jucător al CSM Bacău care nu a făcut deplasarea la Turda este Anton, accidentat. Accidentaţi şi ei, la Cupa Municipiului Bacău, Gabriel Cotinghiu – restabilit aproape complet, şi Ionuţ Uruianu – refăcut în proporţie de 80%, vor fi utilizaţi măcar în unele mici perioade ale partidelor cu CSM Focşani şi Potaissa Turda.

autor: consilier media – Cornel Pinter

Scroll to top