De la egal la egal, amical / CSM BACĂU – CSM VASLUI 24-24 (13-15) + 11-10 (repriză suplimentară)

Echipa noastră s-a prezentat bine şi a avut o mare poftă de joc în acest prim meci de pregătire, în faţa unei formaţii foarte disciplinate şi care nu şi-a pierdut concentrarea în niciu moment al jocului.

O partidă, frumoasă, cu un tempo ridicat, care ne dă motive de optimism. O noutate în jocul CSmeilor ni s-a părut funcţionarea ireproşabilă a “succesivelor”, ceea ce a dus la o eficacitate sporită a extremelor – Păunică, Drăgan şi, mai ales, Tărâţă.

Portarii, de asemenea, au scos multe mingi grele, Saldatsenka, Freiwald şi Tamaş evoluând fiecare câte o repriză. Un pic de emoţii avem în continuare în privinţa lui Păunescu, care a suferit o entorsă la începutul reprizei suplimentare. Să sperăm că nu este nimic grav.
“Sunt mulţumit, lucrurile au stat exact cum mă aşteptam pentru primul meci. Cred că avem o bază bună de plecare. Menţionez că până acum am pus accentul pe pregătirea fizică, iar de-acum vom lucra mai mult la relaţiile de joc. Îi aşteptăm pe suporterii noştri în tribune, în număr cât mai mare, la meciurile Cupei Municipiului Bacău, între 9 şi 11 august”, ne-a declarat, după meci, antrenorul Adi Petrea.

Până la Cupa Municipiului Bacău, ediţia a XIV-a, CSM Bacău va mai disputa două partide amicale cu Dobrogrea-Sud Constanţa, la Sf. Gheorghe, pe 1 şi 2 august.

Marcatorii CSM Bacău: Tărâţă 7, Păunică 6, Drăgan 4, Crnoglavac 2, Târzioru 2, Serhel 1, Iordachi 1, Păunescu 1; în repriza suplimentară: Iordachi 3, G. Cotinghiu 2, Crnoglavac 2, Serhel 2, M. Cotinghiu 1, Drăgan 1.

Scroll to top