Dacă sunt kickboxerii CSM, e aur

Pentru noi, colegii kickboxerilor de la CSM, e o obișnuință poza săptămânală a antrenorului Dorinel Mardare, cu textul „Dacă e luni, e CSM Bacău, secția de kickboxing!”. În poză, apar zeci de kickboxeri, din toate categoriile de vârstă și greutate, fete și băieți, cu o atitudine marțială, sugerând mereu unitate și rigoare în pregătire.
Sugestia are un temei cât se poate de real, construit ca atare de antrenorul Dorinel Mardare, iar rezultatele sportive, izvorâte din multă muncă, tenacitate și modestie, au curs tot timpul în competițiile de amatori, la toate specialitățile de kickbox. Și trebuie să amintim și de galele profesioniste, în care unii dintre sportivii noștri s-au remarcat – amintim asta chiar dacă ei nu pot reprezenta oficial clubul nostru la profesionism.
Dar acum anunțăm o performanță uriașă: AUR, pentru FLORIN MATEI, la Campionatele Mondiale ale International Sport Kickboxing Association (ISKA), de la Munchen, Germania, cat. 90 kg, full-contact, +18 ani! Grație și lui Florin, România, cu o delegație de doar 21 de sportivi, ocupă locul 4 pe națiuni!
Înaintea SUA, Franței, Marii Britanii, Ungariei și altor multor țări, care investesc enorm în kickbox și care au avut delegații de zece ori mai numeroase! În tabloul de onoare al cluburilor ce au contribuit la acest succes al României, datorită în principal lui Florin și în subsidiar antrenorului Mardare și tuturor colegilor săi din secția de kickbox, CSM Bacău figurează alături de cluburi puternice din orașe mari ale țării, precum Iași, Constanța, București, Brașov, Oradea.
Felicitări, Dorinel Mardare.
FELICITĂRI, FLORIN MATEI.
Scroll to top