Cupa „Talent” – înot

În perioada 27 – 29 aprilie a avut loc cea de-a V-ea ediție a cupei „Talent”, desfășurată la Sofia – Bulgaria.

CSM Bacău a deplasat un număr de 6 sportivi: Cozma Ștefan, Adam Robert, Bălăiță Dragoș, Mistireanu Iustin, Pal Eric și Tică Ștefan, aceștia fiind însoțiți de antrenorii Sabin Jitaru și Popa Alexandru.

Competiția a aliniat la start peste 600 de sportivi din 4 țări.

In prima zi, sportivul Cozma Ștefan a avut o prestație bună, ocupând locul 1 la proba de 100m fluture – categoria baieți 2004-2005 și a îmbunatățit recordul competiției de două ori (în calificări și în finală).

Aproape de podium a fost și sportivul Adam Robert, la probele 50m Bras și 200m Bras. Acesta ocupând locul 4 la ambele probe.

De asemenea, ștafeta CSM Bacău a ocupat locul 4 la 4x50m liber.

„Sper ca la următoarele probe să avem mai multi sportivi pe podium și o medalie la ștafeta de 4x50m mixt, probă la care sportivii vor să demonstreze că pot mai mult”. – a declarat antrenorul Sabin Jitaru

„Așa cum am promis, CSM Bacău suștine copiii băcăuani, iar politica clubului în acest sens – pe care am implementat-o începand cu anul trecut, dă roade. Bacăul se numără printre puținele cluburi din țară care finanțează integral deplasări în competiții internaționale de copii și juniori. De regula federațiile naționale se ocupă cu asta.” – a conchis directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu

Scroll to top