Steaua - CSM Bacau - Handbal

Cu fruntea sus!

Steaua – CSM Bacău 31-28 (17-13)

Meciul a fost între două formații decepționate de pierderea calificării în finala Cupei României. Locul 3 nu i-ar fi adus niciuneia vreun avantaj concret. A fost doar o partidă pentru puținii specatori din tribună. În care CSM Bacău a jucat bine, a cules aprecierile privitorilor, dar s-a înclinat în fața unui adversar care a prins o zi mai bună. Și, nu ne abținem s-o spunem, care a beneficiat de un 5% din partea arbitrilor.
Marcatorii noștri: Rotaru 5, M. Bujor 4, Huta 4, Sretenovic 4, G. Bujor 4, Păunică 3, Iordachi 2, Stănică 1, Crnoglavac 1.

Oricum, nu scorul a fost important, ci faptul că am terminat sezonul handbalistic cu fruntea sus, printre cele mai bune patru echipe românești ale momentului, la capătul unui meci care a arătat că, dacă nu ne lovea Covidul, puteam ocupa un loc mult mai sus în campionat.

Felicitări întregii noastre echipe!
Felicitări antrenorului Sandu Iacob, care a adus un mare plus în exprimarea de ansamblu a formației!

Mulțumim tuturor celor care au ajutat echipa de handbal CSM Bacău, de pe marginea terenului, prin încurajări în mediul online (altfel nici nu s-a putut, din păcate) sau, mai ales, de pe scaunele Consiliului Local. Să dea Dumnezeu ca totul să fie bine în continuare cu finanțarea din partea CL și suntem siguri că îi vom bucura pe toți fanii noștri cu un handbal de calitate, cu mai multe victorii și un loc mai bun în clasament.

Pas cu pas, ne construim propria noastră tradiție, propriul nostru renume, și suntem mândri de acest lucru, mândri de suporterii noștri și de orașul nostru. Hai Bacăul!

Scroll to top