Cu Dinamo, în semifinalele Cupei

Sorții au hotărât să întâlnim campioana Dinamo în prima fază a Turneului Final al Cupei României. Oricare parior responsabil ar miza pe o victorie a bucureștenilor, având multe motive în sprijinul acestei opțiuni.

CSmeilor nu le rămâne decât să producă un miracol. Iar pentru asta trebuie să creadă în minuni. În fond, calificarea în Final Four, prin victoria de la Baia Mare, a fost tot un miracol.

Până pe 4 și 5 aprilie, când se va desfășura la Constanța faza finala a Cupei României Fan Courier, vom juca în campionat. Iar cel mai apropiat meci este cel de mâine, de la Chiajna, cu Steaua. După meciul din tur, în care elevii lui Sandu Iacob s-au impus la Bacău, puteam paria că ne vom lua revanșa în Capitală. Acum, după ce am pierdut la ultimele două clasate (devenind noi înșine antepenultimii din Liga Zimbrilor) e greu de făcut o asemenea afirmație. Asta nu înseamnă că ne-am pierdut încrederea în băieții noștri. Ei sunt, categoric, capabili de meciuri bune împotriva oricărei adversare din Liga Zimbrilor. Să le ținem pumnii CSmeilor, în fața micilor ecrane (joi 6 februarie ora 17.00, TVR 2). Hai Bacăul!

Scroll to top