CSU din Suceava – CSM Bacău

CSU din Suceava – CSM Bacău

CSU din Suceava – CSM Bacău 32-30 (16-14)

Am știut bine că intrăm pe teren cu șansa a doua. După cum ați fost informați, lotul nostru a ajuns la Sf. Gheorghe imediat după ce am aflat, în urma testelor Covid, că avem suficienți jucători pentru a susține un meci.
Pierdusem prin neprezentare precedentele patru partide ale turneului, iar cu Suceava ne-am prezentat, practic, fără să ne fi antrenat în ultimele trei săptămâni, pe care fiecare jucător de-al nostru și le-a petrecut în izolare.

Ne-au lipsit și câțiva jucători extrem de importanți – între care Cronglavac și Stretenovic.

Cu toate acestea, CSmeii s-au luptat extraordinar, s-au ținut scai de adversari, care niciodata n-au izbutit să se desprindă la mai mult de două goluri. Egalitatea pe tabela de marcaj a fost consemnată de nu mai puțin de 16 ori. Am visat frumos în min. 48, când am fost pentru prima dată în avantaj (23-22), iar apoi în minutele 51 și 53, la scorurile de 25-23 și 26-24 în favoarea noastră. Din păcate, lipsa de prospețime pe final și-a spus cuvântul. Suceava ne-a egalat la 29, în min. 58, iar apoi a preluat din nou inițiativa, restabilind diferența de la pauză în ultima secundă a partidei.

Nu putem fi supărați pe băieții noștri, în situația dată. Ba, dimpotrivă, le apreciem combativitatea și suntem absolut siguri că în condiții normale victoria ar fi fost a lor.

Marcatorii noștri: Tîrzioru 9, Serhel 7, Coric 5, Iordachi 4, Gal 3, Cotinghiu 1, Capotă 1.

Duminică, 11 oct., de la ora 11, vom avea un meci și mai greu, cu Potaissa Turda. Suntem însă convinși că nici echipei care a încheiat sezonul trecut pe locul 2 nu-i va fi ușor. Hai Bacăul!

Scroll to top